Historikk

Dronningene levde i flere år i Freddie Mercury og Queen sin fantastiske verden, og med forestillinger som "Barcelona" og "These Are The Days Of Our Lives" presenterte de musikkskatter i både inn- og utland. I 2014 så en ny forestilling dagens lys og dronningene fortsatte å forsyne seg stort av rockehistorien, denne gangen med en hyllest til The Beatles, Denne forestillingen ble kalt "All You Need Is Love" og ble spilt flere ganger, både i Indre Østfold og på andre siden fjorden.

 


 

BANDET

Med seg på scenen har de som vanlig sitt faste band THE DEADLY FROGS, ” ledet av kapellmester OLA WELO. Han er en kjent musikalsk leder og arrangør av en rekke teateroppsetninger, musikaler og revyer. Han er en allsidig musiker som trakterer saxofon så vel som tangenter. Med seg har han Nils Mathisen (keyboard/gitar/sang), Martin Wister (trommer), Lars Tormod Jenset (bass), Rune Haglund (trompet) og Martin Tollefsbøl (gitar).

Disse har spesialskrevet mange av arrangementene for damene. I tillegg til å være eminente musikere, viser det seg at gutta i bandet også er habile sangere. Noen av dem behersker også falsett galant. Nyttig å kunne når det er BEE GEES som står på menyen!

 

THE KILLER QUEENS er damer med musikk i blodet, som elsker å synge pop/rock på sin spesielle måte og som ønsker å gi dere en kompromissløs og leken forestilling med romantikk, surrealisme og ikke minst, disco.

 

Dette er musikk som de fleste har et forhold til, og som gjør folk glade.

Ta frem slengbuksene, de lange skjortesnippene, glitterkjolene og platåskoene og bli med oss på festen!

 

 

Keep Stayin´Alive!