STayin'alive

 
 

I april i år presentere de enda en hyllest til en av de aller største innen popmusikk, nemlig BEE GEES. Forestillingen "Stayin´Alive" ble satt opp 2 ganger I Festiviteten Kulturhus, til stor begeistring fra publikum. Her gjør damene et dypdykk i brødrene Gibbs fantastiske univers, og de har plukket høydepunkter fra så vel BEE GEES mangfoldige arkiv som brødrenes enorme produksjon til andre artister. Her mikses listetoppene med damenes personlige favoritter, alt i umiskjennelig Killer Queens ånd.


DSC_7490.jpg

BANDET

Med seg på scenen har de som vanlig sitt faste band THE DEADLY FROGS, ” ledet av kapellmester OLA WELO. Han er en kjent musikalsk leder og arrangør av en rekke teateroppsetninger, musikaler og revyer. Han er en allsidig musiker som trakterer saxofon så vel som tangenter. Med seg har han Nils Mathisen (keyboard/gitar/sang), Martin Wister (trommer), Lars Tormod Jenset (bass), Rune Haglund (trompet) og Martin Tollefsbøl (gitar).

Disse har spesialskrevet mange av arrangementene for damene. I tillegg til å være eminente musikere, viser det seg at gutta i bandet også er habile sangere. Noen av dem behersker også falsett galant. Nyttig å kunne når det er BEE GEES som står på menyen!

 

THE KILLER QUEENS er damer med musikk i blodet, som elsker å synge pop/rock på sin spesielle måte og som ønsker å gi dere en kompromissløs og leken forestilling med romantikk, surrealisme og ikke minst, disco.

Dette er musikk som de fleste har et forhold til, og som gjør folk glade.

Ta frem slengbuksene, de lange skjortesnippene, glitterkjolene og platåskoene og bli med oss på festen!

 

 

Keep Stayin´Alive!